Invesvesteren in  in de toekomst

Start vandaag nog met terugverdienen

Advies op maat

Advies op maat is het belangrijkste bij het plaatsen van zonnepanelen. Wij nemen de tijd om te kijken welk systeem bij u past. Goed advies zorgt dat u uw opbrengst ook daadwerkelijk haalt. 

Persoonlijk contact

Heeft u vragen over de verschillende opties? Neem dan direct contact op met uw vaste contactpersoon.  De klant staat bij ons Centraal. Wij zorgen dat u geheel duidelijk is wat u van ons kunt verwachten.  

Plaatsing

Geen verrassingen op de dag van de plaatsing van uw zonnepanelen. Wij komen onze afspraken na. 

Zonnepanelen voor elke situatie

Laat u adviseren en start met terugverdienen.

Snelle service

Heeft u nog vragen? Is de opbrengst minder dan verwacht? Neem dan direct contact op met uw vaste contactpersoon. Ook na de plaatsing staan wij voor u klaar. 

Start met terugverdienen

Na de plaatsing van uw zonnepanelen kunt u uw opbrengst zelf zien. U start meteen met terugverdienen.

Investeer in een goede installateur

Kwaliteit staat bij ons voorop. Zowel bij de materialen als bij de uitvoering. Meer weten over ons werk? Lees verder wat klanten van ons vinden.

Zonnepanelen voor iedereen

Zonnepanelen plaatsen

De klant staat centraal. Wij nemen de tijd om u goed advies te geven. Voordat wij een offerte maken kijken wij naar uw verbruik en de mogelijkheden op uw dak. Voor elk dak hebben wij een oplossing. 

Maatwerk 

Wilt u een ander systeem? Wij zijn niet gebonden aan leveranciers. Wij kunnen u dan ook maatwerk leveren op het gebied van zonnepanelen. Neem contact op voor de mogelijkheden, dan kunnen wij u goed adviseren.  

Grote projecten en veldopstellingen

Wij hebben veel ervaring op het gebied van grote projecten. Voor het plaatsen van uw panelen, kunt u in aanmerking komen voor subsidie. Vraagt de verzekeraar een inspectierapport? Ook dan bent u aan het goede adres. Uw vaste contactpersoon helpt u van offerte tot plaatsing. 

Projecten