Wat klanten vinden van Verweij Installaties

”Zeer vakkundige en snelle service. Ook zeer voortreffelijke en vriendelijke nazorg. We zouden het iedereen kunnen aanbevelen om hier uw zonnepanelen te kopen”

Zonnepanelen

”Goede prijs, vakkundig, snelle levering en plaatsing. Bij problemen snel contact en oplossing. Top bedrijf en zeer vriendelijk”

Zonnepanelen

”Benjamin heeft bij ons zonnepanelen geplaatst en geleverd. Prima werk, vakkundig en afspraak is afspraak. Zelfs op zondag even langsgekomen bij storing in mijn tuinverlichting, die hij niet heeft aangelegd”

Electra en zonnepanelen

” In ons nieuw aangekochte vakantiehuis wilden we nieuwe kabels met aardegeleiders en stopcontacten met kinderbeveiliging laten plaatsen. De inspectie van de bouwplaats vond zeer snel plaats en de informatie over de omvang van de werkzaamheden en het budget lieten geen vragen onbeantwoord. 

Hoewel de heer Verweij eigenlijk geen kortetermijnafspraken had, heeft hij het werk snel en met hoge kwaliteit afgerond. 

Toen hij een dag eerder ontdekte dat de ontbrekende stopcontacten nodig zouden zijn, kwam hij na het werk naar de bouwplaats. 

Ik heb in mijn leven veel ambachtslieden ontmoet. Het contact met de heer Verweij is zeker een van de positieve hoogtepunten”

Electra

”Zonnepanelen geïnstalleerd, zowel bij mij thuis als op mijn zaak. Goede prijs , vakkundig, snelle levering en plaatsing en bij problemen snel contact en oplossing. Top bedrijf en zeer vriendelijk”

Zonnepanelen

”Professioneel. Goede prijs kwaliteitsverhouding en perfecte after sales service”

Electra

”Zonnepanelen laten plaatsen. Alles was snel en vakkundig afgerond en ik ben goed van tevoren geïnformeerd. Echt een stukje vakmanschap!”

Zonnepanelen

”Zeer persoonlijk edoch zeer professioneel bedrijf! De eigenaar denkt altijd graag met je mee voor de juiste oplossing en is zeer flexibel als het gaat om de uitvoering.

Hij is ook duidelijk over de gemaakte afspraken en houdt zich er altijd aan, dus ook geen verrassingen bij de afrekening!

En niet geheel onbelangrijk: hij is vriendelijk en erg gezellig. Wij zien hem altijd graag terugkomen”

Electra